Tű nélküli mezoterápia kezelés

A tű nélküli mezoterápia (elektroporáció) az egyik legújabb elektrokozmetikai eljárás.

A bőr legmélyebb rétegeibe kizárólag mezoterápiával tudjuk bejuttatni az orvosi tisztaságú hatóanyagokat. A tű nélküli mezoterápia olyan ránctalanító és bőrfiatalító eljárás, mely elősegíti a kollagén és elasztin rostok képződését, ezzel gátolva a bőr öregedését.

Első lépésként letisztítjuk a bőrt, majd alaposan leradírozzuk. Igény szerint alkalmazhatunk mikrodermabráziót, így segítve elő a hatóanyagok intenzívebb felszívódását.

Alaposan fertőtlenítjük az arcbőrt, majd ezután kezdjük meg a mezoterápiás kezelést, a bőrtípusnak megfelelően kiválasztott hatóanyagokkal, melyeket az elektroporációs gép segítségével juttatunk a bőrbe, ahol azok teljesen felszívódnak.

Utóápolásként, egy vitaminokban gazdag pakolást teszünk az arcbőrre. Valódi és tartós eredmény eléréséhez kúraszerű alkalmazása ajánlott, 4-6 kezelés hetente.

Ajánlott gyulladt, aknés (pattanásos) bőr kezelésére, száraz érett bőr hidratálására, ráncok simítására, pigment rendellenességek (májfolt, terhességi folt) halványítására, striák enyhítésére.

tű nélküli mezoterápia kezelés újbuda

Foglaljon időpontot

Call Now Button