Szájtetoválás

A szájtetoválás

Rengeteg kitűnő előnye és oka van, hogy az ajkainkat kitetováltassuk. Például nem kell többé aggódni a rúzs miatt, ami a pohár oldalán foltot hagy. Vagy nem kell eltűnnöd a mosdóba, hogy csekkold, minden rendben van-e a sminkeddel. Sok boldog ügyfél számolt be arról, hogy milyen gyakran haraptak ki egy szendvicsből és fedeztek fel rúzs nyomot a kenyéren, ami tetovált ajkakkal már nem jelentett gondot.

Ajak szín választás: 

Minden nőnek van egy bizonyos ajak-árnyalata, ami teljesen egyedi. Ha tartós ajakszínt választ, meg kell vizsgálnunk, hogy hideg túnusúak-e az ajkaid, vagy meleg túnusúak-e. Minél világosabb a természetes ajkak színe, annál több lehetőség áll rendelkezésre. A rossz szín kiválasztása, vagy a túl sötét szín gyakori hiba, és nehéz javítani. A megfelelő szín kiválasztása szakképzett és tapasztalt sminkes feladata. Ezen túlmenően, ha az ajkaid természetesen túl sötétek, világosíthatod őket, vagy meleg árnyalatokkal lehet feltölteni őket, hogy javítsuk az esztétikai eredményt. Íme egy kis segítség, hogy milyen szín passzol leginkább a bőrtónusodhoz:

Szájtetoválás Újbuda
Szájtetoválás Újbuda

Félsatír / Lágysatír

Az jakaknak csupán egy része van besatírozva. Az jakad temmészetes színeivel harmonizáló színt választunk ki. Ez a technika igazán előnyös a telt ajkon. A keskenyebb ajkon ugyanis nem látszik megfelelően a színátmenet.

Teljes satír

Kesekenyebb ajkú vendégeknek ajánljuk. A színválasztás egyéni adottságok és igányek föggyvénye, hiszen az ajkak egésze satírozást kap. Az élénk, feltűnpbb színekkel sminkelt hatás érhető el. A természetesebb, lágyabb színekkel, amelyek csak kissé térnek el a természetes szájszínedtől dúsabb ajak hatás érhető el, mely felfrissíti az arcodat, az ajkaidat kiemeli, csábítóvá varászolja, anélkül, hogy bárkinek is feltűnne a tetoválás. 

3D-s

Hasonló a teljes satír technikához, más itt nem csupán egy színt használunk, hanem többet. Az ajkak kpéső részén sötétebb színeket, és ahogy haladunk befelé, a színek is világosodnak. Ezáltal egy igazán nőies, sminkelt hatású eredményt kapunk. Teltebb ajkú hölgyeknek ajánljuk elsősorban.

Foglaljon időpontot!

Call Now Button