Sminktetoválás menete

A SMINKTETOVÁLÁS MENETE

1. Színkiválasztás a sminktetováláshoz 

A sminktetoválás színét természetesen Veled együttműködve az egyéni adottságaidnak megfelelően választjuk ki. Egyéni adottságok: a bőrtípusod, a hajad színe, a bőröd árnyalata, az arcvonásaid, stb. A színárnyalat kiválasztását a hajszíned alapján is kiválaszthatod.

Örülök, ha vannak ötleteid és elképzeléseid a színekről. Azért, hogy egy igazán csodálatos sminktetoválás születhessen, és maximálisan elégedett lehess a végeredménnyel, én is hozzáteszem a 15 éves szakmai tapasztalatomat. Előfordulhat, hogy nem a számodra legelőnyösebb megoldásra vágysz. Semmi probléma ! Biztosítalak affelől, hogy megkeressük az egyéniseégedhez és az adottságaidhoz legmegfelelőbb megoldást ! Íme egy kis segítség hogy melyik a megfelelő szín a sminktetoválásodhoz.

Sminktetoválás újbuda

2. Bőrfelület fertőtlenítése

A sminktetoválásnál nagy hangsúlyt helyezünk mindenkor az alapvető higiénés szabályok betartására. Vendégeink a legnagyobb biztonságban érezhetik magukat nálunk. Először kezelendő területet fertőtlenítő vattával áttörölgetjük. A gumikesztyűtől ne ijedj meg, használata a kozmetikusnak és Neked is a legmagasabb higiéniai komfortot biztosítja. Hideg, téli, baktériumokkal hemzsegő időszakban szájmaszkot használunk védelmed érdekében.

3. A kívánt forma berajzolása

A formánál hasonlókat tudok elmondani, mint a színválasztásnál. A sminktetoválásod formáját Veled együttműködve az egyéni adottságaidnak megfelelően választjuk ki. Íme egy kis segítség, hogy milyen forma a legelőnyösebb számodra.

Örülök, ha vannak ötleteid és elképzeléseid a formáról. Ehhez hozzáteszem a 15 éves szakmai tapasztalatomat, hogy aztán valami igazán szépet hozzunk létre. Előfordulhat, hogy nem a számodra legelőnyösebb megoldásra vágysz. Semmi probléma ! Biztosítalak affelől, hogy megkeressük az egyéniseégedhez és az adottságaidhoz legmegfelelőbb megoldást. Íme egy kis segítség az arcodhoz leginkább illő forma a sminktetoválásodhoz hogyan válaszd ki melyik szemöldök forma az ideális számodra.

4. A kezelendő felület érzéstelenítése

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy szalununkban a sminktetoválás ne egy kellemetlen és fájdalmas élmény legyen vendégeink számára. Ezért a fájdalom hatékony kizárása érdekében egy plusz előérzéstelenítőt is használunk, melynek hatása biztosítja vendégeink számára a stresszmentes beavatkozást. (sok kozmetikus nem használ csak utána). A speciális eljárásunknak hála, már a minta felrajzolása sem okoz fájdalmat. Az előérzéstelenítő hatóideje 5-8 perc.

5. A sminktetoválás elkészítése

 

A sminktetoválás a smink tetoválás elkészítése kb. egy órát vesz igénybe. A sminktetoválás elkészítése során felléphet vérzés a kezelt terület tetoválása közben. Ilyenkor vérzéscsillapítót használunk. A vérzéscsillapító egy folyékony állagú anyag amelyet a kezelendő területre viszünk fel majd hagyjuk kb. 10 percig hatni. Utána folytathatjuk a munkát.

Vendég is kozmetikus közös érdeke, hogyan vendég a lehető legnagyobb mértékben ellazulhasson. A beavatkozás fájdalommentes, lágy zene szól, megnyugtató a hangulat stresszmentes a légkör, igazán minden adott, hogy ellazulhass, miközben szépülsz.

Sminktetoválás menete

Foglaljon időpontot!

Call Now Button