Szemhéj tetoválás

Szemhéj tetoválás

Minden, amit tudnod kell, mielőtt szemhéj tetoválásba fogsz.

Gondolkodsz a tartós szemhéj tetováláson? Talán azért, mert gyűlölöd a szemceruza használatát, vagy nem sikerül úgy kisminkelni a szemhéjadat, ahogy azt szeretnéd, vagy talán csak már unod a rengeteg sminkeléssel töltött időt. Bármi is legyen az oka, a szemhéj tetoválás megoldást nyújthat.

A festékek és a technikák közötti különbségen kívül a tartós ajak tetoválás előkészítése alapvetően ugyanúgy történik, mint bármely más tetoválás. Így ugyanazok a kockázatai és ellenjavallatai, mint a normál tetoválásnak.

Általában három fő szemhéjtetoválás típus van.

1. PILLASŰRÍTŐ SZEMHÉJTETOVÁLÁS

A szempillák tövét összekötő vonal, amely által csábítobb lesz a tekinteted, és a szempilláid dósabbnak hatnak. sokkal vékonyabb, mint egy szemceruzával húzott vonal, és nagyon természetesnek tűnik. Ennél az eljárásnál a pigmentet ténylegesen a pillatövek vonalára injektálják.

2. SZEMHÉJKONTÚR TETOVÁLÁS

A pillasűrítés tetoválás mellett a szemhéjvonal is ki van tetoválva. A szemhéjvonal vastagságának, hosszának, formájának kialakítása egyéni adottságoktól függ. Célunk, hogy a szemed formájával, színével harmonizáló sminkhatást érjen el. Így kiemelve szemed adottságait.

3. FÜSTÖS HATÁSÚ SZEMHÉJTETOVÁLÁS

Ez a tetoválás teljesen sminkelt hatást kölcsönöz a szemnek. Az éles vonal helyett “füstös” satírozással emeli ki a tekintetet. Mindkét szemhéjra alkalmazható.

 

Szemhéj tetoválás újbuda
Szemhéj tetoválás újbuda
Szemhéj tetoválás újbuda

Jelentkezzen be most!

AJÁNLJUK

Mindenkinek! Ez az egyedüli tetoválás, melyet bárkinek ajánlunk. Nincs olyan nő, akinek ne állna jól, akár egy finom pillatősűrítő sminktetoválás, akár egy erőteljesebb kontúros vonal.

  • Biztos, hogy már többször megfordult a fejedben, de valamiért nem szántad el magad.
  • Gyakran könnyezik a szemed, és ettől folyton elkenődik a sminked?
  • Megereszkedett szemhéjad hozzáér a tusvonalhoz és rögtön elmossa?
  • Nincs kedved minden reggel sminkelni, mert nap végére úgyis elmosódik
  • Nem elég hangsúlyos a szemed?

IDŐTARTAM

A szemhéj tetoválás átlagosan körülbelül egy évig tart, ennek ellenére akár két-három évig is bent maradhatnak a pigmentek. A pigmentek azonban ennyi idő elteltével elhalványulnak. 

KORREKCIÓ

A legtöbben egy 4-8 héten belül jönnek vissza, hogy felfrissítsék a tetoválásukat, ez a javasolt idő.

Ha végül is úgy döntesz, hogy már nem szeretnéd a szemháj tetoválást, akkor 1-3 éven belül szinte teljesen elhalványul és kikopik a pigment. Mindenki bőre másképp tartja a pigmentet, ezért nehéz megmondani, hogy mennyi ideig tart.

MEDDIG TART AZ ELJÁRÁS ?

Ez attól függ, hogy az ügyfél milyen technikát szeretne. Ha például hagyományos szemhéjfestéket akarnak, akkor általában egy órán belül elvégezhető, beleértve a zsibbadást és az előrajzolást is, de ha összetettebb vonalakat vagy macskaszemet szeretnének, akkor hosszabb ideig tart. Erősebb szemceruza vonal esetén két és fél órát is igénybe vehet, mondta, megjegyezve, hogy az ügyfelei részt vesznek a tervezésben, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a végtermék pontosan az, amit akar.

MI VAN A FÁJDALOMMAL ?

A tényleges eljárás előtt egy érzéstelenítő krémet alkalmazunk a területre. Amint a zsibbadást érzed, addigra már a fájdalmat sem fogod érezni.

Mindazonáltal mindenkinek más a fájdalomtűrő képessége, ami azt jelenti, hogy néhány ember csak minimálisan találja kényelmetlenek az eljárást, míg mások fájdalmasnak találják (még egy zsibbasztó krémmel is).

IDŐTARTAM

A szemhéj tetoválás átlagosan körülbelül egy évig tart, ennek ellenére akár két-három évig is bent maradhatnak a pigmentek. A pigmentek azonban ennyi idő elteltével elhalványulnak. 

KORREKCIÓ

A legtöbben egy 4-8 héten belül jönnek vissza, hogy felfrissítsék a tetoválásukat, ez a javasolt idő. Ha végül is úgy döntesz, hogy már nem szeretnéd a szemháj tetoválást, akkor 1-3 éven belül szinte teljesen elhalványul és kikopik a pigment. Mindenki bőre másképp tartja a pigmentet, ezért nehéz megmondani, hogy mennyi ideig tart.

 

Foglaljon időpontot!

Call Now Button